Selam dostlar, Anna ile pandemi döneminde ve sonrasında birçok kez görüştüm. Artık bu tarz profillerin İzmir’e ya da Türkiye’ye gelmesi oldukça nadir. Ama o, bu şehri gerçekten seviyor. Bazen uzun süre ortadan kaybolur ama geri döndüğünde her seferinde daha da alımlı ve etkileyici olurdu. Dost çevremizde adeta dört gözle beklenir, ismi geçince herkes heyecanlanırdı. Hatta bir arkadaşımız görüşemedi diye teselli etmiştik. 😊 Fiziksel duruşu tam bir ‘catwalk’ havasında. Kemik yapısı, duruşu, teni, boyu posu tam TEXT BOOK SLAVEN!!… Baştan sona bir karizma akıyor. Girdiği anda ortamın havası değişiyor. Seksüel anlamda ve hizmet kalitesi bakımından kesinlikle üst lig. Fotoğraflarının bazıları eski olabilir ama çoğu güncel. Şu an 25-26 yaşlarında ve belli ki zirve formunda. Özetle: Dağın zirvesine bayrağı dikmiş, şimdi Rus yapımı Soyuz roketiyle yörüngeye çıkmaya hazırlanıyor. Şu an outcall çalışıyor. Hafif ve kibar yaklaştığınızda karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. İngilizcesi güçlü, sohbeti oldukça akıcı. Eğer enerjiniz uyuşursa, ilişki GFE moduna geçiyor. Ama bu, aceleye gelen saatlik bir karşılaşma değil. Yanındayken gerçekten bir partnerlik hissi oluşuyor. Muhabbeti, zekâsı ve enerjisiyle komple bir paket. Bence minimum 2 saat gorusme yaoilacak biri. Haydi rast gelsin... Right, my Tweety? 😉
Valery ile bugun aksam ustu 1 saat birlikte olduk. Zaman zaman 18 yasinda yazip 24 - 25 yasinda olanlar ile karsilastigim icin, yasina yazana hic bakmadan gittim. Ancak kendisini gorunce oldukca sasirdim. İlan da ne goruyorsaniz bire bir aynisi. 2 hafta sonra 18 i bitirp 19 yasina girecekmis. Dis gorunuse cok onem veriyirsaniz, ileride dogru adimlar atarsa cok saglam bir model olabilir. Boyu ve vucut hatlari model olculerinde ayrica yuzu inanilmaz guzel. Servislerine gelince kondomsuz bwj i elinden gelenin en iyisi olacak sekilde yapiyor. Ve sizi mutlu etmek icin zamana oynamiyor. Seks esanasinda sizin yonetmenizi daha cok isteyebilir ama iletisiminde bir sorun yok. Gayet akici ilerliyor. Ancak seks oncesi ve sonrasi konusmalarda translate kullanimina ihtiyac duyabiliyor. Ama sorun olmuyor. Kisacasi potansiyel bir bombayi daha ilk zamanlarinda görmek isterseniz bence kacirmayin. Gormeye bile gidebilirsiniz, kimine o bile yetebilir. Cok guzel bayanlar mutlaka geliyor ama bu cok farkli bir kategori oldugu icin aklimdaki listede bir kac adim one cikacak her zaman. Saatlik fiyatina gelince, buradaki diger basarili kizlara gore sadece biraz daha pahalli ama bence Avrupaya vizesi olsa dusunemiyorum, farki baya bi acar.:-) Bence kesin gidin. Aklinizda mutlaka kalir.
Alleen toegang voor volwassenen!
Deze website bevat naakt, expliciete sexuele content en sexueel taalgebruik.
De site dient alleen bezocht te worden wanneer je de minimale leeftijd van 18 jaar hebt bereikt en op een legale locatie bent vanwaar je de site bezoekt. Met het bezoeken van deze website bevestig je dat je minimaal 18 jaar bent en akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden en privacy statement. Met Ieder ongeautoriseerd bezoek overtreed je wellicht wetgeving van het land waarin je je bevind.Omdat Zuzana op geen enkele wijze de content die getoond word Creëert of produceert; dienen alle advertenties te voldoen aan onze leeftijd en content regels. Zuzana hanteert een “zero tolerance” beleid voor kinderpornografie, minderjarigenreclame, mensenhandel en het gebruik daarvan op onze website. Vermoedelijke uitbuiting van minderjarigen en/of mensenhandel melden we ten aller tijden aan betreffende autoriteiten.
Ik ga ermee akkoord om illegale diensten of activiteiten te melden die in strijd zijn met de gebruiksvoorwaarden.
Ik ga er ook mee akkoord om vermoedelijke uitbuiting van minderjarigen en/of mensenhandel te melden bij de bevoegde autoriteiten.
Deze site maakt gebruik van Cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van Cookies.